İlçe Protokolü ve İş Dünyası, Bina Yönetimi Firmasının Açılışında Buluştu

Talas İlçesinde bulunan Mevlana Mahallesi'nde faaliyet gösteren yeni bir bina yönetimi firması açıldı. Açılışta konuşan firma yönetim kurulu başkanı Atilla Gergef, Türkiye'nin en büyük mahallelerinden birinde faaliyete geçtiklerini ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

İlçe Protokolü ve İş Dünyası, Bina Yönetimi Firmasının Açılışında Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Mevlânâ Mahallesi'nde faaliyet gösteren yeni bir bina yönetimi firması açıldı. Açılışta konuşan firma yönetim kurulu başkanı Atilla Gergef, Türkiye'nin en büyük mahallelerinden birinde faaliyete geçtiklerini ve hem asansör hem de bina yönetimi alanında öncü olmayı hedeflediklerini ifade etti.

İlçe Protokolü ve İş Dünyası, Bina Yönetimi Firmasının Açılışında Buluştu

İlçe protokolü ve iş dünyası bir arada…

Açılış törenine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Co Başkan Mustafa Alan, Lokantacılar Oda Başkanı Altan Aydemir ve birçok ilçe protokolü ve iş dünyası temsilcisi katıldı.

Firma açılışı, katılımcıların duaları eşliğinde gerçekleşti. Yapılan dualarla açılışın hayırlı olması temenni edildi. Açılış konuşmasını bina yönetim kurulu başkanı Atilla Gergef yaptı. Türkiye’nin en büyük mahallelerinden Mevlânâ Mahallesi’nde açmalarının anlam taşıdığını ekonomiye katkı sağlamak için yola çıktıklarını hem asansör hem de bina yönetimi alanında önde firmalar içerisinde olmayı hedeflediklerini söyledi.