İlçe başkan adayımız işine son verilmekle tehdit edildi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Gelecek Partisi İl Başkanı Zülküf Arslan, 'Bir ilçede başkan adayımız işinden edilmekle tehdit edildiği için adaylıktan çekildi.'iddiasında bulundu.

İlçe başkan adayımız işine son verilmekle tehdit edildi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Gelecek Partisi İl Başkanı Zülküf Arslan, “Bir ilçede başkan adayımız işinden edilmekle tehdit edildiği için adaylıktan çekildi.”iddiasında bulundu.
Gelecek Partisi İl Başkanı Zülküf Arslan ve parti yönetimi Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Arslan, güçlendirilmiş parlamento rejiminin yanında olduklarını, ötekileştirmeyen bir siyaset anlayışı izleyeceklerini söyledi.

Kayseri’de Sarız olmak üzere yalnızca bir ilçede teşkilatlandırma gerçekleştirebildiklerini belirten Arslan, yakın zamanda 5 ilde daha teşkilatlarını açıklayacaklarını ifade etti. Türkiye’nin diğer illerinde olduğu gibi, Kayseri’de de teşkilatlanma konusunda sorun yaşadıklarını dile getiren Arslan, “Bir ilçede aday arkadaşımızı işine son vermekle tehdit ettiler. Türkiye’nin bütün illerinde bu sorunu yaşıyoruz. Bunun nedeni de partimizin neler yapacağını görmeleri ve buna engel olmaya çalışmalarıdır. Bunlar etik tavırlar değildir ancak siyaset arenasında yaşanmaktadır.” dedi.

'ASKIDA SÜT UYGULAMASI TÜRKİYE ADINA ACI BİR TABLO'

Türkiye’nin halihazırdaki en önemli sorunun ekonomi olduğunu kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Halkımızın en önemli problemi şu anda evine ekmek götürememesidir. Türkiye’de yönetim krizi olmasaydı şu anda ekonomik manada bu denli büyük bir kriz yaşanmazdı. Türk halkı olarak askıda ekmek uygulamasına alıştık, geçen güne eve giderken ‘askıda süt’ yazdığını gördüm bir yerde. Bu, Türkiye adına çok acı bir tablodur. 2016 Mayıs’ın Başbakanımız, parti içinde bir darbeyle başbakanlığı bırakmak zorunda kaldığında kişi başına milli gelir 10 bin küsur Dolar idi, şu anda 9 bin Dolara düşmüş vaziyette. Yani 4 yıl sonra milli gelir artacağına düşmüştür. 2016 Mayıs ayında Dolar 2.75 TL, şu anda 6.80 TL’dir. Yani, 2 buçuk katı artmıştır.” Arslan, “Siyasi parti olarak demokratik hayatımızda çok sesliği getireceğiz. Bu millete hem ülkemizde hem Kayseri’de güzel şeyler yapmak adına büyük gayretle çalışacağımıza söz veriyoruz ve de çalışacağız.' diyerek sözlerine son verdi.

Haber Merkezi