İki takım daha küme düştü!

Birinci Amatör Küme A grubunda Yahyalı Gençlerbirliği ile B grubunda Yavuzspor'un bitime 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Birinci Amatör Küme'de küme düşen takımların sayısı 5 oldu. Üç grupta toplam 10 takım küme düşecek.

İki takım daha küme düştü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri 1. Amatör Küme A, B ve C grubunda bitime 2 hafta kala zirve yolunda ve küme düşme hattında heyecan devam ediyor. Zirvede yarışı iddiası devam ederken, alt sıralarda ise ligde kalma hesapları yapılıyor. A grubunda 16. hafta sonunda Simya Koleji’ne 6-3 kaybeden Yahyalı Gençlerbirliği, bitime 2 hafta kala küme düştü.

İki takım daha küme düştü!

B grubunda ise Yavuzspor, Döğerspor’a 3-0 kaybederek yine küme düşmesi kesinleşen diğer ekip oldu. Daha önce de B grubundan Bünyanspor ile C grubundan Yeni Esenspor takımları küme düşmüştü. C grubunda Develispor sezon öncesi lige katılmamıştı. Böylece üç grupta şuana kadar 5 takım küme düştü.

İki takım daha küme düştü!

A grubundan 2, B grubundan 1 ve C grubundan da 1 takım direkt olarak küme düşecek. Üç grubu altıncı sırada bitiren 3 takım arasından oynanacak play-out maçları sonunda 1 takım daha küme düşecek. Toplamda 10 takım küme düşecek.