İki oyuncu Kayserispor'a moral oldu

Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı devam eden Majid Hosseini'nin yanı sıra kart cezalıları Arif Kocaman ve Bilal Bayazit'in oynayamayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanan takımda oyuncular hırs küpü, Ayrıntılar Kayseri haberinde...

İki oyuncu Kayserispor'a moral oldu

Kayserispor, teknik direktör Burak yılmaz yönetiminde Kasımpaşa hazırlıklarını sürdürüyor.

Sakatlığı devam eden Majid Hosseini, kart cezalıları Arif Kocaman ile Bilal Bayazit’in oynayamayacağı maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan ekipte oyuncular hırs küpü. Sarı-Kırmızılı takım günü şut çekerek ve çift kale yaparak tamamladı. Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1.5 saat sürdü.

İki oyuncu Kayserispor'a moral oldu

Julian Jeanvier ve Gökhan Sazdağı moral oldu

Defansın önemli ismi Julian Jeanvier de çalışmalara katıldı. Kas yaralanmasından dolayı yurtdışına çıkan ve özel tedavi sonrasında yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan Kayserispor’un Gineli oyuncusu, Hatayspor maçında oynamamış, Alanyaspor karşısında ise kadroda yer almasına rağmen riske edilmeyerek yedek soyunmuştu. Alanyaspor maçında kart cezasından dolayı forma giyemeyen Gökhan Sazdağı da Kasımpaşa karşısında oynayacak. Kaptan, taraftar desteğiyle galip gelerek, rahat bir nefes almak istediklerini ifade etti. 

İki oyuncu Kayserispor'a moral oldu

Kayserispor-Kasımpaşa maçı 3 Nisan'da Kayseri'de oynanacak

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Nisan Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayacak. Kayserispor, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı 4-3 kazanmıştı. Sarı-Kırmızılı takım, 27 Mart Çarşamba günü yapacağı antrenmanla Kasımpaşa hazırlıklarına devam edecek.