İç Anadolu Derbisi Öncesinde Sivasspor'da Ayrılık!..

İç Anadolu Derbisi olarak bilinen Kayserispor - Sivasspor maçı 7 Ocak Pazar günü oynanacak. Kayserispor'un 19. haftada karşılaşacağı Sivasspor'da Servet Çetin dönemi sona erdi. Sivasspor ile yollarını ayıran teknik direktör Servet Çetin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kırmızı-beyazlı kulübe veda etti.

İç Anadolu Derbisi Öncesinde Sivasspor'da Ayrılık!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un 7 Ocak Pazar günü  konuk edeceği Sivasspor’da ayrılık yaşandı. Yönetimin teknik direktör Servet Çetin ile yaptığı toplantı sonrası ayrılık kararı çıktı. Çetin, devam etmeme kararını yönetime bildirirken bu kararı da yönetim kabul etti. 


Servet Çetin Sivasspor’a veda mesajı yayımlarken, Sivasspor Kulübü de yollarını ayıran teknik direktör Servet Çetin’e teşekkür etti.

İç Anadolu Derbisi Öncesinde Sivasspor'da Ayrılık!..

Çetin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“6 ay önce teknik direktörlük görevine getirildiğim Sivasspor’da yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak ayrılmış bulunmaktayız. Sivasspor benim için her zaman özel bir kulüp oldu ve geçirdiğim süre boyunca yaşadığım anılar unutulmazdı. Burada çalışmaktan büyük gurur duydum. Futbolcu, yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığım Sivasspor’da her dönem çok mutlu oldum ve elimden gelenin en iyisini vererek Sivasspor’a hizmet etmeye çalıştım. Futbolculuk döneminde para kazandırarak ayrıldım. Yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük dönemimde bilgi ve birikimimi yansıtarak büyük emekler verdim. Gelinen süreçte yolların ayrılması her iki taraf içinde daha uygun olacağı düşüncesiyle bugün itibarıyla çok sevdiğim görevini bırakmış bulunmaktayım. Yönetim kurulu, oyuncu arkadaşlarıma, teknik ekibime ve kulüp çalışanlarına birlikte yaşadığımız süre boyunca gösterdikleri özveri, gayret ve uyum için teşekkür ediyorum. Lige geride kalan maçlarda Sivasspor’a başarılar diliyorum.”

Kırmızı-beyazlı kulüp Servet Çetin için yayımladığı veda mesajında, ”2023-2024 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen değerli hocamız Servet Çetin ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 1 sezon futbolcu, 4 sezon yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığı Sivasspor'da büyük hizmetlere imza atan Servet Çetin, kişiliği ile herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanarak kulübümüzde önemli izler bırakmıştır. Sivasspor çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Servet Çetin'e teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

19 maça çıktı

42 yaşındaki teknik adam, Sivasspor’un başında Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 19 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Çetin’in Sivasspor serüveni 188 gün sürdü.