Hulusi Akar'ın acı günü...

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın dayısı Ahmet Maraşlıoğlu, Kayseri'de düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Hulusi Akar'ın acı günü...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de düzenlenen cenaze töreniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın 81 yaşındaki dayısı Ahmet Maraşlıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç gibi Kayseri'nin önde gelen isimleri katıldı. Merhum Ahmet Maraşlıoğlu ve diğer vefat edenler için yapılan duada, rahmet ve mağfiret dilekleri ile ailelere başsağlığı ve sabır temennileri iletilirken, katılımcılar arasında derin bir hüzün hakimdi.

Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Maraşlıoğlu'nun  naaşı defnedilmek üzere Kayseri'deki kabristana götürüldü. Merhum Ahmet Maraşlıoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Acı haberi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şu sözlerle duyurdu; ‘Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kıldığımız öğle namazı sonrasında Rahmeti Rahmana kavuşan TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanımız, AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar’ın kıymetli dayısı Ahmet Maraşlıoğlu ile hemşehrilerimiz Batuhan Ünlü, Şaziye Yürük ve Hatice Benk’i cenaze namazlarının ardından Hakk’a uğurladık. Merhumlara ve merhumelere Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.’