Hızlı tren mi geliyor? Heyecanlandıran fotoğraf!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in hızlı tren maketi ile çekildiği fotoğraf görenleri heyecanladırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Hızlı tren mi geliyor? Heyecanlandıran fotoğraf!

Kayseri Valiliği'nin Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in hızlı tren maketi ile fotoğraf çekilmesi görenleri heyecanlandırdı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti. Kayserililerin merakla beklediği hızlı tren projesi hakkında konuştukları düşünülen ziyarette Boyraz, Vali Çiçek'e özel bir hediye sunarak vatandaşları heyecanlandırdı.

Hızlı tren mi geliyor? Heyecanlandıran fotoğraf!

Hediyenin bir hızlı tren maket olması ile birlikte bu jest, Kayseri'nin ulaşım altyapısının geliştirilmesi ve modernizasyon çalışmalarına işaret ettiği gözlemlendi. 

Hızlı tren mi geliyor? Heyecanlandıran fotoğraf!

Kayserili vatandaşlar ise sürpriz ziyaretin ve hediye maketin şehre gelecek yatırımları işaret ettiğini memnuniyetle karşıladı. Hızlı tren projeleri, Kayseri'nin ulaşım altyapısını modernleştirme ve ekonomik büyümeyi teşvik etme potansiyeline sahip.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz aylarda Kayseri Hızlı Tren Projesinin yüzde 95'inin tamamlandığı belirterek etüt proje işlemlerinin bu yıl içinde biteceğini duyurmuştu.

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman’ın Bakan Uraloğlu’na yönelttiği soru önergesi ile konu tekrar meclis gündemine taşınmıştı. 

Karaman’ın soru önergesine Bakan Uraloğlu’ndan yanıt gelmişti. Uraloğlu açıklamasında, ‘Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesi’nin yüzde 95'i tamamlanmış olup, kalan etüt proje işlemlerinin de 2023 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır’ ifadelerine yer verdi.