Hiç kimse beklemiyordu - Kayserispor'a can suyu oldu

Kayserispor'un Portekizli oyuncusu Aylton Boa Morte, transferden sonra gösterdiği üstün performansla takımına can suyu oldu. Son gün transfer edilen ve eleştiri yağmuruna tutulan Portekizli, son haftalarda gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Morte'nin Alanyaspor maçı öncesi iddialı açıklamaları için tıklayın.

Hiç kimse beklemiyordu - Kayserispor'a can suyu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’a Aylton Boa Morte piyangosu.

Transfer sezonunun son gününde transfer edilen Portekizli, her geçen gün performansının üstüne koyarak  takıma katkı sağlıyor. Performansıyla kendisini eleştirenlere, adeta nispet yapan Morte, Hatayspor galibiyetinde büyük rol oynamış ve iki golde de katkı sağlamıştı. İlk golünü Hatayspor’a karşı atan Morte, Kupa maçında da oyuna girer girmez 2 gol atarak, kalitesini ispatlamıştı. Son haftaların en büyük çıkışını yapan Portekizli, Alanyaspor engelini kayıpsız aşacaklarını söyledi. Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve galibiyet serisini taraftar desteğiyle sürdüreceklerini belirten Aylton Boa Morte, ‘Şu an tek düşüncemiz Alanyaspor maçı. Takım olarak bü maça odaklandık. İyi çalışıyoruz. Moralimiz üst düzeyde. Çok zor bir maç olacak. Takım halinde savaşarak, 3 puanı hanemize yazdırıp, taraftarımıza hediye etmek istiyoruz' dedi. 
Taraftarın desteğine hayranlığını dile getiren Aylton Boa Morte, ‘Kayserispor’un başarısında hiç şüphesiz, taraftarın büyük desteği var. Taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Hatayspor maçında da bizi desteklediler. Onların coşkusu sahaya yansıyor. Taraftarımızı Alanyaspor maçına bekliyoruz’ diye konuştu. 
Aylton Boa Morte, Khor Fakkan SSC takımıdan Kayserispor’a transfer edilmişti. Morte, Kayserispor formasıyla çıktığı 5 maçta 1 gol atmış ve 331 dakika görev almıştı. Son oynanan kupa maçında da oyuna sonradan dahil olan Morte, 42 dakikada 2 gol, 1 asist yaparak, klasını konuşturmuştu.