Herkes bunu bekliyordu - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, genç oyuncuların yıldızlaştığı maçta Vanspor'u 4-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda son 32'ye adını yazdırdı. Maçın detayları Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Herkes bunu bekliyordu - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçında Vanspor’u 4-0 gibi net bir skorla geçerek, kupada adını son 32 takım arasına yazdırdı. Sarı-Kırmızılı takımın genç oyuncuları, bu önemli maçta sahne alarak, takımın geleceği adına umut verici bir performans sergiledi.

Herkes bunu bekliyordu - Kayserispor Haberleri

Teknik direktör Recep Uçar, bu maç için Onurcan Piri, Ahmet Kaan Malatyalı, Arif Kocaman, Dimitrios Kolovetsios, Hasan Ali Kaldırım, Carlos Mane, Yaw Ackah, Baran Ali Gezek, Mehmet Eray Özbek, Yiğit Emre Çeltik ve Stephane Bahoken'den oluşan bir kadro tercih etti. Özellikle Süper Lig'de az forma şansı bulan oyuncuların ağırlıklı olduğu bu kadro, Vanspor karşısında etkileyici bir performans sergiledi.

Herkes bunu bekliyordu - Kayserispor Haberleri

Maçın gollerini 14. dakikada Baran Ali Gezek, 19. dakikada Yiğit Emre Çeltik, 65. dakikada Mehmet Eray Özbek ve 69. dakikada Hayrullah Erkip kaydetti. Genç oyuncuların bu başarısı, takımın moralini ve güvenini artırdı. Maçın bitiminde yaşanan büyük sevinç, takımın birlikteliğini ve kupadaki iddiasını gözler önüne serdi.

Herkes bunu bekliyordu - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un bu galibiyeti, takımın genç oyuncularının ne kadar yetenekli ve hazır olduklarını da ortaya koydu. Gençler böylelikle, görev verildiği taktirde ‘Hazırım’ mesajı da vermiş oldu. Diğer yandan son 32’ye adını yazdıran Kayserispor’un rakibi 8 Aralık Cuma günü belli olacak.
Sarı-Kırmızılı takım, bu başarılı çıkışını sürdürerek, iki yıl önce elinden kaçırdığı Türkiye Kupası’na Kayseri’ye getirmek istiyor.