Hem stres attılar, hem de güç topladılar

Yoğun seçim trafiğinden bir nebze de olsa uzaklaşan Milletvekili adayları, stret attı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hem stres attılar, hem de güç topladılar

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları doğa yürüyüşünde bir araya geldi. 
Kalabalık bir katılım ile gerçekleşen etkinlikte Milletvekili adayları ve parti teşkilatı hem nefes açtı, hem de güç topladı. Yoğun seçim trafiğinden bir nebze de olsa uzaklaşan Milletvekili adayları, stret attı.

AK Parti İl Teşkilatından, yapılan açıklamada, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’nin Ali Dağı360’da düzenlediği Doğa yürüyüşüne, Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Belediye Başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizin yoğun katılımları ile eşsiz havasında doğa yürüyüşü gerçekleştirdik.” ifadeleri kullanıldı.  
AK Parti Kayseri Milletvekili 1. Sıra Adayı Hulusi Akar,  yürüyüşe katılan vatandaşlarla sohbet etti ve şu ifadeleri kullandı: “Kayserililere hitap eden Bakan Akar, “Gençlerimizle, arkadaşlarımızla güzel bir yürüyüş yaptık. Önemli olan bizim birlikte ve beraber olmamızdır. Bugün de 1 Mayıs, bayramı burada kutlamaya başlamış bulunuyoruz. Bize katıldığınız için teşekkür ediyoruz.” 
Doğa yürüyüşünün ardından Ali Dağı’na ağaç dikildi.  Toplamda 8.5 km uzunluğundaki parkurun ardından vatandaşlara, yürüyüş sonrası çay, simit ve kahvaltılıklar ikram edildi.