Hem siyasetçi hem de doktordu! Bıraktığını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçtiğimiz dönem milletvekili aday adayı olan, son kurultayda ise parti meclis adayı olan Uzman Dr. Sema Karaoğlu, siyasi parti içerisinde yer almayacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Hem siyasetçi hem de doktordu! Bıraktığını açıkladı!

Sema Karaoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, gelinen noktada siyasi bir parti içerisinde yer almayacağını açıkladı.

Dermatoloji alanında uzman doktor olan Karaoğlu’nun o açıklaması;

Sayın Parti Üyeleri ve Yöneticileri,

Uzun bir süre boyunca Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi olarak, bu büyük ailede yer almanın gururunu yaşadım. Ancak,gelinen noktada yaşanılanlar ve kendi içsel değerlerim doğrultusunda farklı bir yol izlemeye karar vermiş bulunuyorum. Bundan böyle, sivil toplum içinde demokratik süreçlere katılmaya devam edeceğim, ancak siyasi bir parti içinde yer almayacağım. 

Bu kararımı sizinle paylaşırken, partimizde geçirdiğim zaman boyunca edindiğim deneyimlerin ve dostlukların değerini unutmayacağımı belirtmek isterim. Liderim, önderim Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Partiye olan sevgim ve saygım her zaman kalacak.

Demokratik süreçlerde yer almama olanak tanıdığınız, beni desteklediğiniz ve fikirlerimi dinlediğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Partimizde görev yaptığım süre boyunca gösterdiğiniz hoşgörü ve işbirliği için minnettarım.

Bu kararımda bana anlayış göstermenizi ve yolumdaki yeni döneme saygı göstermenizi temenni ediyorum. Gelecekteki çalışmalarınızda hepinize başarılar dilerim.

Saygılarımla, 

Dr Sema Karaoğlu”