Hem gollere hem de taklalara devam! - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un yeni transferlerinden Boa Morte hem gollerine hem de taklalarına devam ediyor. Son 2 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Gollerinden sonra taklalarını da atmayı ihmal etmedi. Detaylar haberimizde...

Hem gollere hem de taklalara devam! - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı isimlerden Aylton Filipe Boa Morte, son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor. Süper Lig'de son oynanan Hatayspor maçında ilk golde pozisyonun içinde yer alan, takımın ikinci golünü ise atan isim olan Boa Morte, kupada da gollerine devam etti. 

Iğdır FK karşısında 78. dakikada Mane'nin yerine oyuna dahil olan Boa Morte, 97 ve 100. dakikalarda attığı gollerle turun kapısını arayalan isim oldu. 

GOL SONRASI TAKLA ŞOV

Boa Morte, attığı gollerden sonra da geleneksel hale getirdiği takla şovunu da ihmal etmedi. Hatay maçında golünden sonra takla atarak sevincisi yaşayan Morte, Iğdır FK maçında da bu kez taraftarının önünde şov yaptı.

Mondihome Kayserispor, Boa Morte'nin takla şovunu video klip haline getirerek sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım çok sayıda beğeni aldı.