Hem estetik hem de tasarruflu

Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde hayata geçirdiği aydınlatma sistemleri sayesinde hem enerjiden tasarruf sağlıyor hem de ilçeye estetik görünüm kazandırıyor.

Hem estetik hem de tasarruflu

Yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın hizmet standartlarını yükselttiklerine işaret eden Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şehrin görsel estetiğine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda yenilikçi belediye olarak farklı projeleri hizmete sunuyoruz. Özellikle modern aydınlatma ile ilçemizi görsel ve estetik olarak daha güzel bir hale getiriyoruz. Yenilikçi yaklaşımlar ile aydınlatmada vatandaşlarımıza alışılmışın dışında adeta görsel konfor sunuyoruz. Çevreye duyarlı tasarımı olan aydınlatma ürünlerinde enerji tasarrufu sağlıyoruz. Özellikle parklarımızın daha renkli, daha farklı, daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz.”

Öte yandan Kocasinan bölgesinde bulunan mahallelerin daha güzel görünüme kavuşması için çalışmalar yürüten Kocasinan Belediyesi, yapmış olduğu farklı park, cadde ve sokaklarda modern aydınlatma direği, dekoratif ve enerji tasarruflu ledli aydınlatma direkleri ve ışıklı bariyerlerle de dikkat çekiyor.  

Kurumsal Haber