Hayvanat Bahçesi kış mevsiminde açık mı?

Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan Hayvanat Bahçesi, hafta içi ve hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyaretçiler kış mevsiminde Hayvanat Bahçesi'nin açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Hayvanat Bahçesi her mevsim açık mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Hayvanat Bahçesi kış mevsiminde açık mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan Hayvanat Bahçesi, havaların soğumasından dolayı kapanıp kapanmayacağı merak ediliyor. Hayvanat Bahçesi özellikle bayram zamanlarında adeta ziyaretçi akınına uğruyor. 

Hayvanat Bahçesi kış mevsiminde açık mı?

Hayvanat Bahçesi’nin içerisinde 153 türde yaklaşık bin 600 hayvana ev sahipliği yapıyor.  Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her mevsim Hayvanat Bahçesi ekipleri hayvanlar için sıcak havalarda hayvan sağlığı ile ilgili koruyucu uygulamalar ve beslenmeleri için ayrı çalışmalar yaparak, havuz ve su fıskiyelerinin yanı sıra yaz diyetlerine uygun, kalorisi düşük meyvelerden oluşan buzlu meyve kokteyli ile serinlemelerini sağlıyor.

Hayvanat Bahçesi haftanın her günü açık olup saat 10.00 – 16.30 arasında hizmet vermektedir. Hayvanat Bahçesi kış mevsiminde de açık olacak. Havalar soğuduğunda hayvanlar kapalı alanlara alınacak.