Haydi Hayrullah sıra sende!

Kayserispor'da Mehmet Eray Özbek'in verilen şansı iyi kullanmasının ardından gözler Hayrullah Erkip'e çevrildi. Genç oyuncunun potansiyelini ortaya çıkarması beklenirken, fiziksel eksikleri dikkat çekiyor. Bir dönem Beşiktaş'a da gidip gelen genç yetenek, şans verilmesi durumunda elinden geleni yapacağını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Haydi Hayrullah sıra sende!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, genç futbolculara önem vermeye devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı takımda Mehmet Eray Özbek’e verilen şansın genç oyuncu tarafından iyi bir şekilde değerlendirilmesinin ardından gözler Hayrullah Erkip’e çevrildi. Birkaç yıl önce Beşiktaş’a giden, ardından da Berna Gözbaşı’nın yeniden takıma kazandırdığı genç oyuncudan patlama bekleniyor. Kayserispor altyapısından yetişen Erkip, birkaç maç şans bulmasına karşın, performansıyla beklentilerin altında kaldı.

Hayri Hayrullah sıra sende!

Tek eksiği fiziksel yetersizlik!

Muhteşem bir sol ayağa sahip olan, hızı ve teknik kapasitesiyle gelecek vadeden Hayrullah Erkip’in fiziksel olarak yetersiz olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Kupa maçında yıldızlaşan genç futbolcu, 4 kez Süper Lig maçlarında şans buldu. Toplamda 61 dakika ter döken Hayrullah, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği’ne kiralanmıştı. Başkent temsilcisinde de beklentilerin altında kalan Hayrullah, Karagümrük, Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor maçında oyuna sonradan dahil oldu. Kendisinden çok şey beklenen Hayrullah, şans verilmesi durumunda elinden gelenin en iyisini yapacağını dile getirdi.

Taraftar Hayrullah Erkip'e güveniyor

Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar da genç futbolcuya güvendiklerini belirterek, ‘Mehmet Eray Özbek başardı, haydi Hayrullah sıra sende’ diyerek, destek verdi.