Haydi bir daha – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Trabzonspor maçına kilitlendi. Sarı-Kırmızılı takım, Trabzonspor'u mağlup ederek, çıkışını sürdürmek istiyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncu var mı? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Haydi bir daha – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Trabzonspor maçına hazır.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım, güçlü rakibini deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Julian Jeanvier dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor’da futbolcular galibiyet yemini etti. Son hazırlığını 2 Aralıkta yapacağı sabah antrenmanın ardından özel uçakla Trabzon’a gidecek olan Sarı-Kırmızılı takımda son haftalarda kadroya alınmayan Carlos Mane’nin de oynayacağı öğrenildi. Performansında ciddi bir düşüş yaşanan Portekizli, geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor ile oynanan maçta da kadroda yer almamıştı. 
Kayserispor’un Kamerunlu orta saha oyuncusu Olivier Kemen, Trabzonspor’u geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine deplasmanda mağlup ederek, yeni bir seri başlatmak istediklerini kaydetti. İyi bir hafta geçirdiklerini dile getiren başarılı futbolcu, ‘Trabzonspor çok güçlü bir takım. Özellikle evinde çok iyi sonuçlar alıyor. Biz de çok iyi bir atmosfer yakaladık. Son 5 maçta yenilmeyen zirve yolunda önemli atan bir takım konumuna girdik. Umarım, Trabzon engelini kayıpsız aşarak, taraftarımıza 3 puan hediye ederiz' diye konuştu.
Trabzonspor  - Kayserispor maçı 3 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Papara Park Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak.