Havaalanı ve otogarlarda bayram trafiği!

Kurban Bayramı'na az bir zaman kalmasıyla birlikte Kurban Bayramı için tatil yapmak isteyen ve memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar uçak ve otobüs firmalarına akın etti. Konuyla ilgili merak edilenler Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber Detaylarında…

Havaalanı ve otogarlarda bayram trafiği!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte 23 Haziran- 3 Temmuz döneminde uçak  ve otobüs biletlerinde artışlar yaşanıyor. Bayram öncesi kara ve haya yolu ulaşımına zam yapıldı.

Havaalanı ve otogarlarda bayram trafiği!

Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar artan uçak ve otobüs bileti fiyatlarına tepkili. Her yıl yaşanan soruna kalıcı çözüm bulunması isteniyor. Ramazan Bayramında memleketine gitmek için taksitle otobüs bileti alan vatandaşlar, Şehirlerarası ulaşım için hareketliliği artırdı.

Havaalanı ve otogarlarda bayram trafiği!

Bilet fiyatlarında son bir haftada yüzde 50'ye yakın artış gözlemlendi. Kayseri havaalanından İstanbul’a gidecek bir vatandaş 762 TL’ye  İstanbul’a  uçabilecek. Kayseri’de İzmir’e  uçak ile seyahat edecek vatandaşlar  ise 1971  TL’ye uçabilecek.
 Kayseri Ankara otobüs bileti ise 200 TL’de başlarken Ankara’ya ulaşabilecek. Kayseri İzmir otobüs bileti ise 550 TL Kayseri İstanbul Otobüs bileti ise 400 TL’den Başlıyor.