Hacılar'da Başkan Özdoğan'dan 3 Kasım açıklaması!

Başkan Bilal Özdoğan, AK Parti'nin iktidara gelişinin 24. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda Hacılar'a yönelik hizmet ve proje çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin 24. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özdoğan, 3 Kasım 2002 tarihinin Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Başkan Bilal Özdoğan, yayımladığı mesajında 3 Kasım 2002 seçimleriyle başlayan sürecin 24. yıl dönümüne ulaşıldığını ifade ederek, AK Parti'nin bu süreçte yerel yönetimlerden merkezi yönetime kadar birçok alanda görev ve sorumluluk üstlendiğini kaydetti.
Başkan Özdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘3 Kasım 2002, milletimizin sandıkta ortaya koyduğu iradeyle Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni bir dönemin başladığı tarihtir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan bu süreç, bugün 24. yılına ulaşmıştır. Bizler de Hacılar'da üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle hemşehrilerimize hizmet etmek, ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamak ve geleceğine yönelik projeler üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’

Başkan Özdoğan, mesajının sonunda 3 Kasım 2002 seçimlerinin 24. yıl dönümünün hayırlı olmasını dileyerek, kamu hizmetlerinde vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarını esas almaya devam edeceklerini ifade etti.