Hacı adayları dikkat - Bu haber sizi ilgilendiriyor!

Hacı adaylarını ilgilendiren önemli haber bugün verildi. 2024 dönemi kayıt yenileyen ve ön kayıt yaptıran hacı adaylarının hac kurası çekildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Hacı adayları dikkat - Bu haber sizi ilgilendiriyor!

2024 yılı kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 buçuk milyona yakın hacı adayının  beklediği o haber Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı.

Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 473 bin 65 kişinin katıldığı hac kuraları çekildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda bilgisayar ortamında ve noter huzurunda yapılan kura çekimine, görevlilerin yanında hacı adayları, hacı adaylarının yakınlarında bulunuyordu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ta törene katıldı.

Ali Erbaş yaptığı açıklamalarda; 'bu yıl kaydı yenileyen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 473 bin 65 kişinin katıldığı kura seçimleri saat 21:00'dan sonra E-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek.

Hac kurası sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız:

E-Devlet Hac İşlemleri Linki

Ali Erbaş sözlerine; kuraya girecek en yaşlı adayın 114 yaşında Diyarbakır'dan, en küçük adayın ise 24 günlük bebeğin Batman ilinden olduğunu söyledi.

Kesin Kayıtlar 6-24 Kasım tarihlerinde yapılacak.