Güldür Güldür Show'da Kayseri Skeci...

Sevilen eğlence programlarından biri olan Güldür Güldür Show'un son bölümünde, 'Gıda Yardımı' isimli skeçte Kayseri konu alındı. Programın bu bölümünde, üniversite öğrencilerinin farklı derneklerden aldıkları yardımlarla geçim mücadelesi vermeleri konu alındı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Güldür Güldür Show'da Kayseri Skeci...

Güldür Güldür Show, her bölümünde farklı konuları ve esprileri işleyerek izleyicileri ekran başına kilitleyen bir program olurken, son bölümdeki bir skeçte ise Kayseri konu alındı. 

Program ekibi, her bölümde farklı şehirlerin kültürlerini ve esprilerini kullanarak geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye devam ediyor.

Son bölümün bir skecinde, öğrencilerin erzak yardımı aldıkları dernekler arasında, program için oluşturulan 'Kayserililer Güzeldir Derneği' de yer aldı. Oyunda bir öğrencinin anlatımına göre, pastırma ile sucuğu Kayserili dernekten dernekten, balığı ve çayı mahalle muhtarından, sebzeleri ise veganlar derneğinden temin ettikleri belirtildi. 

Öğrencilerin beklenmedik bir şekilde aynı gün içerisinde farklı derneklerden gelen yardımlar karşısında yaşadıkları paniğin komik anları, izleyiciler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı.