'GÜÇ VE AZİM BİZDE VAR'

KAYSERİ Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, yeni dönem yayın hayatına başlayan Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'ne 'hayırlı olsu' ziyaretinde bulundu. Başkan Ömer Gülsoy, ziyarette önemli de açıklamalarda bulundu. Piyasaların son durumuna da değinen Başkan Ömer Gülsoy, 'Pandemi süreci çetin bir süreç. Millet olarak bunun üstesinden gelebilecek güce bahibiz. Millet çok zorlukları beraber aştı, Allah izin verirse bunun da üstesinden geleceğiz' dedi.

'GÜÇ VE AZİM BİZDE VAR'

‘SANAYİDE DURUM UYU...’
BAŞKAN Ömer Gülsoy, “Sanayi üretimi hız kesmeden üretime devam ediyor. Bu anlamda seviniyoruz. Ancak özellikle de hammade konusunda da yavaş yavaş sıkıntılar duyuyoruz. Özellikle gıda sektödründe de üretimde sıkıntı yok ancak perakende de sıkıntılar yaşıyoruz” dedi. Ticaret Odası olarak tedbirler almaya çalıştıklarını da belirten Başkan Gülsoy, “Küçük esnaf konusunda önemli sıkıntılarımız var. Bunları aşılması için yollar arıyoruz. İnşallah bu süreci en az hasarla geride bırakacağız” dedi.

‘BİZ MERHAMETLİ BİR MİLLETİZ’
DÜNYADAKİ gelişmeleri de değerlendiren Başkan Ömer Gülsoy, “Yer yüzünde bir çok sıkıntı var. Pandemi bütün dünyada ilk sorun olarak görülse de aslında savaş olan bölgelere baktığımızda dünyanın pek de sorumluluk almadığını görüyoruz. Özellikle Azerbayan’da yaşananlar bütün Avrupa’nın gerçek yüzünü ortaya koymuştur.”dedi. Türk Milletinin olduğu her yerde merhametin olduğuna vurgu yapan Başkan Gülsoy, “Biz vicdan ve merhamet sahibi bir melletiz” dedi.> Haber Merkezi