Gözler, Kayserispor Genel Kurulunda olacak!

Kayserispor'un olağan genel kurulu, 02 Haziran Pazar günü saat 11.00'de Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak. Toplantıda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları değerlendirilecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Gözler, Kayserispor Genel Kurulunda olacak!

Kayserispor, Ali Çamlı Başkanlığında Olağan Genel Kurula gidiyor.

Genel Kurul, 02 Haziran Pazar günü Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Kulübün üyeleri ve kamuoyu, genel kurulun gündem maddelerini görüşmek üzere davet edildi. Toplantının gündemi şu şekilde: Açılış ve yoklama: Toplantı, katılımın sağlanması ve gereken yeterli sayının oluşmasıyla başlayacak. Divan teşekkülü ve imza yetkisi: Toplantı divanı oluşturulacak ve divan üyelerine imza yetkisi verilecek. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı: Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edecek. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu: Yönetim kurulunun faaliyet raporu okunacak ve değerlendirilecek. Denetim Kurulu Faaliyet Raporu: Denetim kurulunun faaliyet raporu genel kurula sunulacak. Yönetim Kurulu'nun İdari ve Mali Yönden İbrası: Yönetim kurulu, idari ve mali açıdan ibra edilecek. Denetim Kurulu'nun İdari ve Mali Yönden İbrası: Denetim kurulu, idari ve mali açıdan ibra edilecek. Seçimler: Yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri için seçim yapılacak. Son olarak dilek ve temenniler alınacak. Toplantının yeterli sayıda katılımcı ile gerçekleşmemesi halinde 2. toplantı 09 Haziran 2024 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacak.

Gözler, Kayserispor Genel Kurulunda olacak!

Ali Çamlı'dan açıklama bekleniyor

Başkan Ali Çamlı'nın devam etmesi beklenirken, şu ana kadar başka bir adayın çıkmadığı öğrenildi. Başkan Ali Çamlı, genel kurulda kulübün maddi açıdan zarara uğratılması yönünde açıklama yapması bekleniyor. Çamlı, geçtiğimiz aylarda önemli açıklamalarda bulunacağını ve sezonun bitmesini beklediğini söylemişti.