GÖZBAŞI BIRAKIYOR MU?

Kayserispor'da yaşanan sıkıntılı süreçte özellikle siyasi kanadın üzerine düşeni yapmaması Başkan Berna Gözbaşı'yı zor durumda bıraktığı iddia ediliyor.

GÖZBAŞI BIRAKIYOR MU?

BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASINDA SERT KONUŞMUŞTU

ANADOLU HABER /ÖZEL... KAYSERİSPOR'da Başkan Berna Gözbaşı, Başakşehir mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada, özellikle geçmiş yönetimi ve söz verip bugüne kadar yerine getirmeyen siyasileri işaret ederek sert eleştirilerde bulunmuştu. Özellikle "poz vereceğinize, destek verin" diyerek sert çıkan Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, "Bu kulüp son bir yılda hiç iyi şekilde yönetilmemiş. Sürekli bir takım hacizli dosyalarla uğraşıyoruz. Biz farklı şeyler yapmaya çalışırken önümüze her gün yeni sıkıntı çıkıyor" demesi dikkatlerden kaçmamıştı. Bugüne kadar bireysel olarak  maddi ve manevi her türlü fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Gözbaşı'nın özellikle siyasi kanadın Kayserispor konusunda gereken desteği vermemesinden yakınıyor.

YAKIN ETRAFI: "BÖYLE GİDERSE BIRAKIR" 

MADDİ konularda üzerine düşeni yapmaya çalışan Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı'nın yakın çevresine, "Gerçekten bunu anlayamıyorum. Verilen sözlerin neden tutulmadığını da Kulüp Başkanı olduktan sonra öğrendim. Bu takımın düzlüğe çıkması için sadece yapılması gereken maddi anlamda katkı sağlamaktır. Maalesef şu ana kadar bunu da görebilmiş değilim" dediği iddia edildi.

Yakın çevresinden alınan bilgilere göre, Başkan Berna Gözbaşı'nın Trabzonspor maçı sonrasında Başkanlığı bırakma gibi bir düşüncesinin de oluşabileceğini iddia ettiler.