Gösteri show! Kayseri Etkinlik

Kayseri yılın son aylarını etkinlik ve gösteri showlarıyla dolu dolu kapatacak. Bu kapsamda birçok ünlü sanatçı kentte sahne alacak. Peki hangi isimler Kayseri'ye geliyor? Gösteriler ne zaman olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Gösteri show! Kayseri Etkinlik

Kayseri yılın son aylarını etkinlik ve gösteri showlarıyla dolu dolu kapatacak. Bu kapsamda birçok ünlü sanatçı kentte sahne alacak. Bu kapsamda Uygur kardeşler, Burcu Binici, Onur Büyüktopçu, Tolga Çevik sahne alacak.

Kayseri, 2023 yılının son aylarını unutulmaz etkinlikler ve gösteri şovlarıyla dolu dolu geçirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda bir dizi ünlü sanatçı, kent sakinlerine unutulmaz anlar yaşatmak için sahne alacak.

Kayseri'nin sonbahar ayları, renkli konserler ve gösterilerle taçlandırılacak. Yılın son iki ayında Kayseri sahnelerini aydınlatacak olan ünlü oyuncular eğlenceli anlar sunacaklar.

Şehirdeki bu eşsiz etkinlikler, müzikseverler için gerçek bir şölen niteliği taşıyor. Sanat ve eğlence dolu bu etkinlikler, Kayserililer tarafından heyecanla bekleniyor.

Gösteri detayları

Süheyl Uygur ve Behzat Uygur’un sahne alacağı Hey Gidi Günler isimli gösteri 15 Kasım Çarşamba 20.00’de Kayseri İl Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

Burcu Binici ve Onur Büyüktopçu Freud’un İnsanları isimli tiyatroda 6 Aralık Çarşamba günü 20.00’de Gültepe Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Milyonların sevdiği Tolgshow ise Kayseri’de Erciyes Kültür Merkezi’nde 26 Ocak Cuma günü Tolga Çevik sevenlerine keyifli bir akşam yaşatacak.