Gökhan Sazdağı dönüyor

Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, Kasımpaşa'yı ağırlarken, karşılaşmada Gökhan Sazdağı'nın oynayacak olması moralleri arttırdı. Kaptanın geri dönüşü takım için artı bir motivasyon oldu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Gökhan Sazdağı dönüyor

Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Burak Yılmaz yönetimindeki sarı-kırmızılı ekipte takımın tecrübeli ismi Gökhan Sazdağı, forma giyecek. Sazdağı, önceki maçta Hatayspor maçında aldığı sarı kart nedeniyle Alanyaspor maçında forma giyememişti. Cezasını tamamlayarak sahalara geri dönecek olan Sazdağı, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerini alacak.alacak.

Kayserispor'da, kart cezalıları Arif Kocaman ve Bilal Bayazit'in yanı sıra sakatlığı devam eden Majid Hosseini Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek isimler arasında bulunuyor. Bu sezon oldukça verimli bir gegeçiren tecrübeli sağ bek, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftar desteğini arkalarına alarak Kasımpaşa'yı puansız göndermek istediklerini ifade etti. .

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Nisan Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 20:30'da başlayacak.