Gizemli şarkıcı Kayseri'ye geliyor! - Kayseri konser

HiraiZerdüş mahlasıyla sahne alan kimliğini ve yüzünü gizli tutan gizemli şarkıcı ve besteci Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gizemli şarkıcı Kayseri'ye geliyor! - Kayseri konser

HiraiZerdüş mahlasıyla sahne alan kimliğini ve yüzünü gizli tutan ünlü gizemli şarkıcı ve besteci Kayseri’de sevenleriyle buluşacak. 

Gizemli şarkıcı Kayseri'ye geliyor! - Kayseri konser

Muhteşem şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı HiraiZerdüş, 30 Kasım tarihinde Kayseri’de konser verecek. 

Kadir Has Gösteri ve Kongre Merkezi’nde sevilen parçalarıyla Kayserililerle buluşacak olan HiraiZerdüş’ün konser biletleri Biletix’te satışa sunuluyor.

Biletix’te yer alan bilgilere göre,

Konser başladıktan sonra salon seyirci alınmayacak.

Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacak, biletinizi telefondan göstermeniz yeterli olacak.

8 yaşından küçükler konsere giremeyecek, büyükler bilete tabi olacak.

Konsere katılmak için bilet fiyatları şu şekilde,

1. Kategori - 532.75 TL
2. Kategori - 421.75 TL
3. Kategori - 310.75 TL
4. Kategori - 255.25 TL

HiraiZerdüş kimdir?

HiraiZerdüş mahlasıyla sahne alan kimliğini ve yüzünü gizli tutan sanatçı besteci, yazar, şair ve şarkıcı dinlemeleri milyonları aşan eserlerin sahibi ve aynı zamanda 3 kitabı bulunuyor. Elya - çok güzel tükendik - topla yüreğini gidelim kitaplarının yazarı olan HiraiZerdüş bu eserleriyle çok daha fazla geniş kitlelere ulaştı. HiraiZerdüş şarkılarında hepimizin sorunlarına şarkılarıyla derman oluyor.
Ünlü şarkıcı kırık düzene kirli edebiyatı katarak yola düşen günümüz ozanı Ölü aksanı ve ilahi metinlerden yardım alarak yazdığı eserleri geniş kitlelerle buluşturuyor.