Gerçekler Ortaya Çıktı - Şimdi Neler Olacak?

İç Anadolu'nun ve Kayseri'nin en sevdiği dizi seçilen İnci Taneleri, dün akşam yine sevenlerini ekran başına kilitledi. Azem'in deşifre olduğu dizide neler olacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Gerçekler Ortaya Çıktı - Şimdi Neler Olacak?

Ülke genelinde reyting rekorları kıran İnci Taneleri’nde Dilber’in Zahir’den kurtulmak için çabalarken çıkmaza girmesi izleyenleri ağlatırken, Piraye’nin Azem hakkında öğrendikleri ise izleyenlerin hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.

Gerçekler Ortaya Çıktı - Şimdi Neler Olacak?

Dilber Çaresiz

Dilber için otele yerleşen Zahir ve ondan kurtulmak için çözümü Zahir’in içeceğine uyku ilacı atarak arayan Dilber, izleyenleri duygudan duyguya sürükledi. 

Dilber, Yıldız ve Zerre uyku ilacından sonra bir türlü uyanmayan Zahir’in öldüğünü düşünüp yardım için durumu Azem ile paylaştılar. Çıkmaza girdiğini ve her şeyi Azem’e anlatan Dilber, Azem’den yardım istedi.

Gerçekler Ortaya Çıktı - Şimdi Neler Olacak?

Piraye Ayrılığı Seçti

Piraye’nin Azem ile yakınlaştığını fark eden Cenk, Piraye’yi kaybetmesi korkusundan kendisine evlenme teklif etti. Azem ile her geçen gün daha çok yakınlaşan ve onunla iletişiminden memnun olan Piraye ise Cenk’ten ayrılığı seçti. İki erkek arasındaki rekabette tercih edilen kişinin Azem olması Cenk’i fazlasıyla sarstı.

Gerçekler Ortaya Çıktı - Şimdi Neler Olacak?

Gerçekler Ortaya Çıktı

Piraye’nin ayrıldığını öğrenen Azem gerçekleri anlatmaya karar verir. Piraye’nin akşam yemeği daveti üzerine Niyazi, Azem’i otelden almaya gittiğin de hocanın gerçek adını öğrenir ve bu durumu Talip, Tayfun ve Cenk ile paylaşır. Azem, Piraye’ye ‘Eğer birlikte bir yola çıkacaksak bilmen gereken bir şey var.’ diyerek ondan gizlediği her şeyi anlatmak istedi. Ancak bu esnada Piraye ve Azem’in konuşmaları Talip, Tayfun ve Cenk tarafından kesilir. Ve Azem’den önce Piraye’ye doğru bildikleri hikâyeyi anlatırlar. Azem’in gerçek adını ve karısını öldürmek suçundan hapis yattığını öğrenen Piraye’ye Piraye büyük hayal kırıklığına uğrar.

Gerçekler Ortaya Çıktı - Şimdi Neler Olacak?

Araştırma verilerine göre Kayseri’de en çok izlenen dizi, İnci Taneleri, Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.