Genç ve Arıkan, Büyükkılıç'ın düğününe katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın oğlu Enes Büyükkkılıç'ın hayatını Bengisu Yılmaz ile birleştirdiği düğün merasimine Kayseri protokolünden çok sayıda isim katıldı. CHP Kayseri Milletvekilleri Aşkın Genç ve Mahmut Arıkan da düğünde yerlerini aldılar.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Genç ve Arıkan, Büyükkılıç'ın düğününe katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın oğlu Enes Büyükkılıç'ın hayatını Bengisu Yılmaz ile birleştirdiği düğün töreni, Kayseri'de özel bir düğün salonunda gerçekleştirildi. 

Bu düğüne Büyükkılıç ve Yılmaz ailelerinin yanı sıra, Kayseri protokolü ve davetliler de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın bu mutlu gününde, CHP Kayseri Milletvekilleri Aşkın Genç ve Mahmut Arıkan da, Büyükkılıç'ın davetlesi olarak yer aldılar. 

Büyükkılıç, misafirleriyle bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. 

Genç ve Arıkan, Büyükkılıç'ın düğününe katıldı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, düğüne telefonla bağlanarak, Büyükkılıç'ı ve ailesini tebrik etti.  

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Memduh Büyükkılıç; 
"Bugün ailemiz için çok mutlu ve duygu dolu bir gün. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da telefonla arayarak tebriklerini ilettiği düğünümüze teşrif eden başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere önceki dönem bakanlarımız Sayın Hulusi Akar, Sayın Taner Yıldız ve Sayın Vahit Kirişci, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, milletvekillerimiz, şehir içinden ve şehir dışından katılan değerli protokolümüz ile tüm dostlarımıza Büyükkılıç ve Yılmaz Aileleri olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kıymetli oğlum Enes ile değerli gelinimiz Bengisu’nun bir ömür birliktelikleri için nikah akidlerine  şahitlik ettik. Sağlıkla ve huzurla bir ömür geçirsinler inşallah. Rabbim evlenen tüm yavrularımızın mutluluklarını daim kılsın.