Genç: Öğretmenlere ek atama sözü ne zaman yerine getirilecek? Kayseri Güncel Haberler

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bayram öncesi binlerce öğretmenin hak ettiği atama kararının beklendiğini ifade etti. Genç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den konu hakkında bir açıklama talep etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Genç: Öğretmenlere ek atama sözü ne zaman yerine getirilecek? Kayseri Güncel Haberler

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuştu. Bayram öncesi binlerce öğretmenin hak ettiği atama kararının beklendiğini ifade eden Genç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den konu hakkında bir açıklama talep etti.

Yaklaşan bayram öncesi konuşan Genç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslenerek, "Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslenmek istiyorum: Öğretmenlerimize verilen ek atama sözü ne zaman yerine getirilecek?" diye sordu.

Genç, "Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır, diyerek, öğretmenlerimizin toplum içindeki önemine işaret etmiştir.Bizlerde öğretmenlerin Ültenin temal taşlarından biri olduğunu biliyoruz. Ancak bugün geldiğimiz bu noktada, öğretmenlerimizin hak ettiği değeri görmediği açıktır. Uzun süreden beri her platformda, öğretmenlerimiz ek atama için seslerini duyurmaya çalışıyor. Bayram öncesi binlerce öğretmenimiz hak ettikleri atamayı bekliyor. Ben buradan Sayın Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e sormak istiyorum, Ülkemizin geleceği, çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize verilen ek atama sözü ne zaman yerine getirilecek? Ne çocuklarımızın ne velileri ne de öğretmenlerimizi mağdur etmeyin. Beklenen atamayı biran önce yapın." diye konuştu.