Gelecek Kayseri 'de istifa hareketliliği

Gelecek Partisi 'nde Kayseri 'de 2 ilçede istifalar gündeme geldi.

Gelecek Kayseri   'de istifa hareketliliği

Gelecek Partisi İncesu ve Develi ilçe teşkilatları, istifa haberleri ile gündeme geldi.

Kayseri İl Teşkilatı 'ndan alınan bilgiye göre,  her iki ilçede de 15 üyenin istifa edeceği öğrenildi. Her iki ilçede de faaliyet olmaması gerekçesiyle, ilçe başkanlarından istifalarının istendiği, yeni yönetimin oluşması için de bazı üyelerin istifa etmesi  gerekliliğinin doğduğu ifade edildi.

İL BAŞKANI 'NIN AÇIKLAMASI 

İl Başkanı Zülküf Arslan, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, "Bu ilçelerde verim alamadığımız için, ilçe başkanı arkadaşlar ve yönetimlerinin, tüzüğümüzün 27 'nci maddesine göre istifalarını istedik. Seçim sathına girdiğimiz bu süreçte ilçelerin sahaya çıkıp çalışma yapması gerekiyor sonuç olarak. İstifasını istediğimiz arkadaşlarımızın sayısı da 10 'u geçmiyor. Ancak istifalarını istediğimiz arkadaşlarımız halen partinin üyesidir. Aramızda herhangi bir küslük, kırgınlık olmuş değil. Hatta Develi ilçe başkanımız Recep Çiftçi bizzat, 'Develi 'de bir oy çıksa bile o benim oyumdur. ' ifadesini kullanmıştır. Bu bir gereklilik olduğu için sonuç böyle olmuştur. Yeni ilçe başkanlarımız genel merkezimizin onayından sonra açıklanacaktır." diye konuştu.

Gelecek Partisi Kayseri 'de Melikgazi, Kocasinan, Talas, İncesu, Develi ve Yahyalı olmak üzere 6 ilçede teşkilatlandı. 

İl Başkanı Zülküf Arslan, Haziran ayında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti 'ne yaptığı ziyaretinde, teşkilatlanmakta zorluk yaşadıklarını ve ilçe başkan adaylarının işten çıkarılmakla tehdit edildiğini savunmuştu.

İLGİLİ HABERE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Haber Merkezi