Galatasaray, Kayserispor'daki o oyuncuya göz dikti!

Kayserispor'un sağ beki Gökhan Sazdağı, 2022-23 sezonunda gösterdiği üstün performansla dikkat çekti. İstikrarlı oyunuyla geçen yıla da damga vuran Sazdağı, transfer piyasasının gözdesi haline geldi. Tecrübeli oyuncunun adı Galatasaray ile anılıyor. A Milli Takım'a da göz kırpan Gökhan, takımın en istikrarlı oyuncusu olmayı başardı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Galatasaray, Kayserispor'daki o oyuncuya göz dikti!

Kayserispor’da, 2022-23 futbol sezonunda Onur Bulut’un Beşiktaş’a transfer olmasının ardından sağ bekte görev alan Gökhan Sazdağı,her geçen hafta üstüne koyarak, herkesin imkansız dediği başaryı kısa sürede elde etti.

Gösterdiği üstün performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon gol atamasa da takıma inanılmaz bir katkı sağlayarak, en istikrarlı oyuncu olarak öne çıktı.

Galatasaray, Kayserispor'daki o oyuncuya göz dikti!

İstikrar ve performansıyla çapka çıkarttı

Kayserispor formasıyla geçtiğimiz sezon Süper Lİg ve Kupa olmak üzere 36 maçta forma giyen ve 'biyonik adam' olarak anılan Gökhan Sazdağı, sağ bekte Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor. A Milli Takım'a da göz kırpan Gökhan, bu başarısıyla Galatasaray'ın da dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un, tecrübeli oyuncuyu yakından takip ettiği ileri sürüldü. Takımın kümede kalmasında önemli bir rol oynayan Gökhan Sazdağı, 33 maçta ilk 11’de sahaya çıktı ve 6 asist yaparak hücumda da etkili oldu.

Galatasaray, Kayserispor'daki o oyuncuya göz dikti!

Hem lider hem de agresif!

Takım kaptanlığına kadar yükselen Gökhan Sazdağı, agresif oyun tarzıyla da dikkat çekiyor. Geçen sezon 6 sarı kart gören Gökhan, savunmadaki zaaflarını gidererek, Onur Bulut’un yerini başarıyla doldurdu. Yalçın Koşukavak döneminde transfer edilen Gökhan, Kayserispor formasıyla 100’üncü maçına çıkmanın gururunu yaşadı. Tecrübeli futbolcu, son oynanan Sivasspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Galatasaray, Kayserispor'daki o oyuncuya göz dikti!

Taraftarın gözdesi oldu

Kayserispor ile olan serüvende ahlakı ve disipliniyle taraftarın büyük sevgisini kazanan Gökhan Sazdağı'nın 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Gökhan'ın takımda kalmak istediği, fakat gelecek teklifleri de değerlendireceği gelen bilgiler arasında yer aldı.