Forum Kayseri'deki bu detayı fark ettiniz mi?

Forum Kayseri, içinde bulundurduğu 200'den fazla mağazası ile Kayseri'de en çok tercih edilen alışveriş merkezleri arasında yer alıyor. Ancak Forum Kayseri'yi, diğer AVM'lerden ayıran detayı ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Forum Kayseri'deki bu detayı fark ettiniz mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Kayseri, 200'den fazla mağazası ve 53 bin metrekare inşaat alanı ve 67 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile geniş bir alana yayılıyor. Ancak son günlerde, Forum Kayseri'de bulunan detay ise dikkat çekti.

Forum Kayseri'den Farkındalık Yaratan Etkinlikler…

Açıldığı günden bu yana Kayseri'nin yaşam merkezi haline gelen Forum Kayseri Alışveriş Merkezi’nin, ‘Fazlasıyla’ projesi kapsamında farkındalık yaratacak etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceği Forum Kayseri yetkilileri tarafından aktarıldı. En son yapılan etkinlikte ZİÇEV ve Türkiye Down Sendromu Derneği ile birlikte Down sendromlu bireylerin iş arama ve çalışma hayatlarının devamlılığının sağlanması süreçlerinde destek olmak amacıyla etkinlik düzenlendi. 

Kayseri’de ilk yeşil bina…

Yaptığı etkinliklerle gündeme gelen Forum Kayseri’de dikkat çeken detay ise Kayseri'nin ilk yeşil alışveriş merkezi ve BREEAM ile sertifikalanmış ilk yeşil bina olarak hizmet veriyor.

Yeşil Bina nedir?

Yeşil bina sertifikası, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bina tasarımı, inşaatı ve işletimi konusunda belirli standartları karşılayan binalara verilen bir tür belgedir. Bu belge, bir binanın çevresel etkilerini azaltmayı ve kaynak kullanımını optimize etmeyi amaçlayan çeşitli kriterlere göre değerlendirilmesini sağlar.