Flaş! Kayseri'nin BAM Başsavcısı değişti!

Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başsavcısı değişti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Flaş! Kayseri'nin BAM Başsavcısı değişti!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 3 bin 36 adli ve 387 idari hakim ve savcıyı kapsayan adli ve idari yargı ana kararnamesi tamamlandı. HSK Birinci Dairesi, yaz kararnamesine yönelik çalışmalarını sonuçlandırmasının ardından kararnameyi, HSK'nin internet sitesinden yayımladı. 20 il, 38 ilçenin Cumhuriyet başsavcıları değişti. Kayseri’de de BAM Cumhuriyet başsavcısı değişti.

Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Cumhuriyet Başsavcısı Murat İcral'in yerine Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı tayin edildi. 

Bölükbaşı, uzun yıllardır Türk yargı sistemindeki deneyimiyle tanınan bir isimdir. Adalet Bakanlığı'nın yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda, Bölükbaşı'nın Kayseri BAM Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanması kararlaştırıldı.

Kayseri'nin Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu!

15 Temmuz 2016 yılındaki hain darbe girişiminin hemen ardından Burhan Bölükbaşı Söke Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı. 2 yıldır Söke’de görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Son görev yeri Denizli olan Bölükbaşı görevine Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nde devam edecek...