Flaş iddia! Erol Bedir Kayserispor'a Başkan mı oluyor?

Kayserispor'da son dakika! Erol Bedir yeniden Başkan mı olacak? Bu sorunun cevabı Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'nin Kayseri Haberinin detayında...

Flaş iddia! Erol Bedir Kayserispor'a Başkan mı oluyor?

Sarı-Kırmızılı kulüpte eski Başkan Erol Bedir’in, yeniden Kayserispor’a Başkan olacağı ileri sürüldü

Flaş iddia! Erol Bedir Kayserispor'a Başkan mı oluyor?
KAYSERİSPOR’DA BAŞKAN EROL BEDİR Mİ OLACAK?
Kayserispor’da önümüzdeki sezon yönetim değişecek mi?
Sarı-Kırmızılı takımın içinde bulunduğu ekonomik dar boğaz, gelecek adına büyük endişe veriyor. Kayserispor’a gönül veren taraftarlar, kara kara düşünüyor. 
Sarı-Kırmızılı kulüp, ortalama 10 Milyon Euro gibi bir rakamı bulmak zorunda. Transfer tahtasının açılması için bu rakam bulunmazsa, Kayserispor, çok büyük zorluklarla karşı karşıya gelecek. Takımda bir çok oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Yönetim, birkaç isim ile iç transferde anlaşmış olsa da, sayı olarak büyük eksiklik bulunuyor.
Mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor. Geçmiş dönemlerden gelen enkazın faturası acı bir şekilde Kayserispor’un karşısına çıkarken, olası bir yönetim değişikliği de gündemini koruyor.

Flaş iddia! Erol Bedir Kayserispor'a Başkan mı oluyor?

METİN İLHAN BOMBAYI PATLATTI
Kayserispor’da futbol oynamış ve şu an teknik direktörlük görevi yapan Metin İlhan, ortaya öyle bir iddia attı ki, haftaya damgasını vurdu. İlhan, Erol Bedir’in yeniden Kayserispor Başkanı olacağını dile getirdi. Hakan Çiftci’nin hazırlayıp sunduğu Sportmen Programı’nda konuşan İlhan, “Erol Bedir gelirse kimse şaşırmasın” dedi. Metin İlhan, mevcut yönetin borç yükünü kaldıramayacağını ön görerek, kendisine yakın kaynakların, Erol Bedir isminin yeniden Kayserispor’a Başkan olacağını iddia etti. 
Erol Bedir, hem Erciyesspor, hem de Kayserispor da uzun yıllar görev yapmış ve adından başarıyla söz ettirmişti.

984 GÜN BAŞKANLIK YAPMIŞTI
Şu ana kadar Erol Bedir tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, sezonun sona ermesiyle birlikte çalışmaların başlayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.
Bedir, 2016-2017 futbol sezonunun devre arasında Kayserispor’a Başkan seçilmiş, kesin düşer denilen takımı yaptığı transferlerle kümede tutmayı başarmıştı. Takımın başına Sergen Yalçın’ı getiren Erol Bedir, ardından da toplamda 984 gün Sarı-Kırmızılı takımda Başkanlık yapmıştı. Bakalım, önümüzdeki ay içinde nasıl bir gelişme yaşanacak, hep birlikte göreceğiz.

Flaş iddia! Erol Bedir Kayserispor'a Başkan mı oluyor?

HABER: VOLKAN TÜRKMENOĞLU