Flaş iddia! Berna Gözbaşı geri mi dönüyor? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un efsane Başkanı Berna Gözbaşı'nın adı bu aralar TFF Başkanlığı için geçiyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa edeceği söylentilerinin ardından Gözbaşı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Flaş iddia! Berna Gözbaşı geri mi dönüyor? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk futbol dünyasında dikkat çekici bir iddia gündeme bomba gibi düştü. 

Flaş iddia! Berna Gözbaşı geri mi dönüyor? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'nın adı, şimdi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için geçmeye başladı. Bu iddia, futbol camiasında büyük bir heyecan yaşattı.
Süper Lig'in ilk kadın başkanı olarak tarihe geçen Gözbaşı, Kayserispor'da görev yaptığı üç yıl boyunca gösterdiği liderlik ve başarılarla takdir topladı. Gözbaşı'nın bu başarılı yönetim anlayışı, onun TFF Başkanlığı için ideal bir aday olabileceği yönünde yorumlandı.
Yakın zamanda Ankaragücü ve Çaykur Rizespor arasında oynanan maç sonrasında yaşanan olaylar, mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa edebileceği yönünde söylentilere neden olmuştu. Bu gelişmelerin ardından, futbolseverler arasında Gözbaşı'na yönelik büyük bir destek dalgası oluştu.

Flaş iddia! Berna Gözbaşı geri mi dönüyor? Kayserispor Haberleri

Gözbaşı'nın TFF Başkanlığına aday olup olmayacağı mevcut yönetimin istifa kararına bağlı. Gözbaşı’nın adaylığı, Türk futbolundaki kavga ve gürültünün sonlanması, futbola yeniden kadın elinin değmesi gerektiği yönünde binlerce mesaj atılıyor. Çirçok taraftar, Gözbaşı'nın TFF Başkanı olmasıyla birlikte Türk futbolunun daha modern, şeffaf ve başarılı bir yapıya kavuşması yönünde görüş bildirdi.
Süper Lig’in ilk kadın Başkanı olarak tarihe geçen ve görev yaptığı 3 yıl boyunca özellikle altyapıya verdiği büyük önemle adını altın harflerle yazdıran Gözbaşı’nın, taraftarın bu teklifine nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

Gözbaşı, geçtiğimiz hafta Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası, 'Hem fiziksel hem de mobbing noktasında futbolda şiddeti yaşayan bir kadın, bir iş insanı, bir eski kulüp Başkanı olarak altını çizmek istiyorum, suçlular cezasız kaldığı sürece Türk futbolunda şiddet bitmez, ülkece hedeflediğimiz başarıya ulaşmamız bir hayal olarak kalır, net.' ifadelerini kullanmıştı.