Flaş haber: Akşener istifa mı ediyor?

Bugün Ankara kulislerinde flaş gelişme yaşandı. İddialara gre Meral Akşener'in görevi bırakacağı öne sürüldü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Flaş haber: Akşener istifa mı ediyor?

Bugün Ankara kulislerinde flaş gelişme yaşandı. İddialara göre Meral Akşener'in görevi bırakacağı öne sürüldü. İşte detaylar...

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş konuştuğu bir televizyon programında şok iddiada bulundu. Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlerden sonra istifa edip yerine İYİ Parti İstanbul Milletvekli Mehmet Satuk Buğra Kavuncu'yu getireceği bu nedenle de yerel seçimlerde İstanbul ili için Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı göstermek istemediğini öne sürdü.

Flaş haber: Akşener istifa mı ediyor?

2023 Türkiye Genel Seçimleri'nde Millet İttifakını oluşturan, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi için çalkantılı bir dönem olmuştu.

6'lı masa şeklinde nitelendirilen Millet İttifakı'nda İYİ Parti Genel Başkanı kilit rol oynamıştı. Bu kapsamda Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına aday olarak Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu'nun çıkarılması gerektiğini belirtirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklamış bunun üzerine Akşener masadan ayrılmış ardından gerekli toplantıların ve görüşmelerin yapılmasının ardından masaya geri dönmüştü.

Flaş haber: Akşener istifa mı ediyor?

Öte yandan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını resmi olarak açıkladığı sırada Akşener'in yüz ifadesi çok konuşulmuş. " Memnuniyetisiz" yorumları yapılmıştı.   

TV 100 kanalında bir programa katılan Gazeteci Barış Yarkadaş, Meral Akşener'in 31 Mart yerel seçimlerin ardından görevi bırakacağını iddia etti.

Flaş haber: Akşener istifa mı ediyor?

Yarkadaş, "Parti yöneticileri Akşener’in tutumlarına anlam veremiyor. Konuştuğum bazı parti yöneticileri ‘Meral Hanım acaba AK Parti’yle gizli bir angajmana mı girdi?’ diyorlar." dedi.

Akşener'in yerel seçimlere tek aday çıkaracaklarını açıklaması bu seçimlerde ittifakta olmadığının bir göstergesi. İYİ Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'yi hedef alan sözleri genel seçimlerdeki memnuniyetsizliğini doğrular nitelikte. Bu iddianın gerçekliği ise merak konusu...