Flaş gelişme! Hangi ilçelerin kaymakamları görevlerinden ayrıldı?

Kayseri'de iki ilçenin kaymakamı görevlerinden ayrıldı. Haber'in detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Flaş gelişme! Hangi ilçelerin kaymakamları görevlerinden ayrıldı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özvatan Kaymakamı Yakup Hacıismailoğlu görevinden dil sebebi ayrıldı. Bir veda mesajı yayınlayan Hacıismailoğlu ayrılış sebebini açıkladı. Özvatan'daki görevi boyunca vatandaşa hizmet etmek için elinden geleni yaptığını vurgulayarak; "Kıymetli Özvatanlı hemşehrilerim, ‘24 Ağustos 2022’ de başladığım Özvatan Kaymakamlığı görevimden bakanlığımızca Ankara'da verilecek olan dil eğitimi kursu nedeniyle ayrılıyorum.

Çalıştığım süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e, Belediye Başkanımız Sayın Halit Demir’e, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş yönetici ve çalışanlarına, muhtarlarımıza, Kaymakamlıktaki bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hizmetinde bulunmaktan onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Özvatanlı hemşerilerime sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın.” İfadelerini kullandı.

Flaş gelişme! Hangi ilçelerin kaymakamları görevlerinden ayrıldı?

Tomarza ilçe kaymakamı Metin Eyyipkoca da görev süresinin bitmesi nedeniye görevinden ayrıldı. Eyyüpkoca, vedalaşmak için Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin’i ziyaret etti. Ziyarete ilişkin belediye tarafından yapılan paylaşımda, “İlçemizde kaymakamlık görevini yürüten ve ilçemizdeki çalışmaların birçoğunda emeği olan ilçe Kaymakamımız Sayın Metin Eyyüpkoca ilçemizdeki görev süresinin bitmesi üzerine vedalaşmak için Belediye Başkanımız Sayın Davut Şahin'i ziyarette bulundu. İlçe Kaymakamımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.” denildi.