Fenomen öğretmenler yandı-Ceza geliyor!

Okulda öğrencilerin görüntülerini velilerden izin almadan sosyal medyada paylaşan öğretmenlere ceza geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Fenomen öğretmenler yandı-Ceza geliyor!

Okulda öğrencilerin görüntülerini velilerden izin almadan sosyal medyada paylaşan öğretmenler için çok ciddi yaptırımlar geliyor. Son zamanlarda artan beğeni takip merakı ile birlikte milyonlarca insan hayatlarını kayıda alıp sosyal medyalarında paylaşıyor. Bu durum okula kadar inmiş durumda. Öğrencilerin görüntülerini velilerden izin almadan sosyal medyada paylaşan öğretmenler için ceza geliyor.
Fenomen öğretmenler yandı-Ceza geliyor!
Öğretmenlerin, öğrencilerin fotoğraflarını izinsiz olarak sosyal medyada paylaşması sıkça karşılaşılan bir durum haline geldi. Yeni taslakla birlikte bu durumun önüne tamamen geçmek amaçlanıyor.
Taslak kapsamında öğretmenlere, öğrencilerin fotoğraflarını izinsiz şekilde yayınlamaları durumunda 5 yıl boyunca kalacak bir kınama cezası verilecek.
Öte yandan, öğrencilere kötü davranışlarda bulunan, hakaret eden, argo konuşan ve rencide edici tavırlar sergileyen öğretmenlere de aylıktan kesme cezası uygulanabilecek.