Fenerbahçe Taraftarlarından Kayserispor Maçı Öncesi Ali Koç İçin Dikkat Çeken Hazırlık!

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor İstanbul'da karşılayacak. Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Kayserispor'un ise kümede kalması açısından büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi sosyal medyada örgütlenen Fenerbahçe taraftarları, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik dikkat çeken bir hazırlık içerisinde… Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Fenerbahçe Taraftarlarından Kayserispor Maçı Öncesi Ali Koç İçin Dikkat Çeken Hazırlık!

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor’u Pazar günü Kayserispor’u konuk edecek. Şampiyonluk ihtimalini son haftalara taşımak isteyen Sarı Lacivertliler, Kayserispor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Kümede kalma noktasında rakiplerine göre daha rahat bir konumda olan Kayserispor ise puan ya da puanlar alarak, ligde kalmayı garantileme amacında. Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşması 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe - Kayserispor mücadelesinde hakem Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Candaş Elbil yürütecek.

Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe’de taraftarlar, bu maçtan önce sosyal medyada organize olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik bir protesto çağrısı yaptı. Ali Koç’un diğer başkan adayı Sadettin Saran ile görüşerek adaylıktan çekilmesini sağladığı haberi üzerine çok sayıda Fenerbahçe taraftarı, ‘Kayserispor maçı boyunca Ali Koç istifa diye tezahürat yapalım’ şeklinde yorum yaptı. Benzer yorumlar kısa süre içerisinde X adlı sosyal medya platformunda gündem oldu.