Fenerbahçe Kayserispor maçında yaşandı

Kayserispor, 36. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'ye konuk oldu. Maç 3-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlanırken, Galatasaray'ın Karagümrük maçını kazanmasıyla birlikte Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda 'yönetim istifa' sesleri yükseldi. İlk tepki, Galatasaray'ın Karagümrük maçında 2-1 öne geçmesiyle başladı. Başkan Ali Koç, Fenerbahçe taraftarından büyük tepki aldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Fenerbahçe Kayserispor maçında yaşandı

Kayserispor, Süper Lig'in 36. haftasında İstanbul'da Fenerbahçe'ye 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

Sarı-Kırmızılı takım, kümede kalma şansını son 2 haftaya taşırken, Şükrü Saracoğlu Stadyumunda Sarı-Lacivertli taraftarlar, takımın galip gelmesine rağmen, Ali Koç ve yönetimine büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe'de taraftarlar, şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın, Karagümrük karşısında 2-1 öne geçmesiyle birlikte toplu halte 'Yönetim istifa' tezahüratları yaptı.

Fenerbahçe Kayserispor maçında yaşandı

Sevinç ve üzüntü aynı maçta yaşandı

Fenerbahçe, sahasında Kayserispor ile karşılaşırken, Galatasaray da Karagümrük ile Olimpiyat Stadında maç yaptı. TFF, Süper ligdeki tüm maçları aynı gün ve saatte oynatmıştı. Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, galip gelmesine rağmen taraftarını memnun edemedi. Karagümrük, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçince Şükrü Saracoğlu Stadyumunda büyük sevinç yaşandı. Binlerce Fenerbahçe taraftarı ayağa kalktı ve büyük bir mutluluk yaşadı. Sarı-Lacivertli takımda bu sevinç çok fazla sürmedi. İlk yarının son dakikasında Galatasaray skoru 1-1'e getirdi. Galatasaray'ın, 2-1 öne geçmesiyle birlikte coşku tersine döndü. Fenerbahçe taraftarları, Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti. Karagümrük FK'nın Galatasaray ile oynadığı maçın 83. dakikasında beraberlik golü gelince yine tribünler büyük gol sevinci yaşadı.Bu sevinçte kısa sürdü. Maç bitiminde tepkiler devam etti.