Felahiye, Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Yeni göreve başlayan Felahiye Kaymakamı Mehmet Ali Semiz'i, İlçe Belediye Başkanı Vural Coşkun'u ve Felahiye AK Parti İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir'i ve esnafları ziyaret eden ve büyük ilgi ile karşılaşan Büyükkılıç, yufka pişiren kadınlarla da sohbet etti.

Felahiye, Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Felahiye Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden ve burada planlama toplantısı gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, “Allah’a şükür mazerete sığınmadan imkânlarımızı en verimli şekilde hayata geçirmek için gece gündüz demedik çalıştık. Şimdi de 2020’yi bir gözden geçirip, 2021’de de yapılacak işlerle ilgili istişare edelim bağlamında ziyarette bulunuyoruz” dedi.

AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise ziyarette yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın belediyeciliğin doktoru olduğunu belirtti.

Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun da konuşmasında şunları söyledi: “Hem Büyükşehir’imiz, hem de hükümetimizin destekleri ile ilçemizin, vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına çok çalışmalar yapıldı, hayal bile edilemezdi. Büyükşehir’imiz de, Memduh Başkanımız da bu belediyeciliğin duayeni olduğu, ustası olduğu için, doktoru olduğu için bunları yerinde tespit ederek, bu çalışmalara anında müdahale ediyor.”

Konuşmaların sonunda, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun’un, Göğdere yolunun yapılmasına ilişkin taleplerini tekrar etmesi üzerine Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “Göğdere yolu ajandamızın başında” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından, Başkan Büyükkılıç ilçede yeni göreve başlayan Felahiye Kaymakamı Mehmet Ali Semiz’i makamında ziyaret ederek, başarılar diledi. Felahiye AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükkılıç, AK Parti İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından esnaf ziyaretleri yapan Büyükkılıç, Felahiye Belediyesi’nin ilçe istihdamına katkı sağlamak için kurulan Tandır Ekmeği ve Yufka Ekmeği İmalathanesi’nde üretim yapan kadınlarla sohbet etti.

Kurumsal Haber