Fehmi Lüp Cinayetinde Sır Perdesi… 

Kayseri'de geçtiğimiz yıl mezarlıkta öldürülen esnafın sevdiği bir isim olan Fehmi Lüp cinayetinde yeni bir gelişme olup olmadığı merak ediliyordu. Bu sorunun cevabı Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Fehmi Lüp Cinayetinde Sır Perdesi… 

Kayseri esnafının sevdiği bir isim olan ve esnafın devamlı olarak yakından ilgilendiği Fehmi Lüp, acı bir cinayete kurban gitmişti. Aradan geçen 5 aylık süre zarfında cinayetin sır perdesinin aralanıp aralanmadığı merak ediliyor.

Tarihler 9 Ekim 2023’ü gösterdiğinde Kayseri acı bir haberle uyandı. Sabah saatlerinde, Kayseri Asri Mezarlık’ta cansız yatan bir şahsın olduğu ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Mezarlıkta inceleme yapan ekipler, kalbinden bıçaklanarak öldürülen kişinin Fehmi Lüp olduğunu belirledi.

Kayseri esnafının yanında büyüyen, onların sevdiği ve sahiplendiği bir isim olan Fehmi Lüp’ün ölümü tüm Kayseri’de büyük üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi çeşitli kişilerin ifadesine başvurdu ancak olayın üzerindeki sır perdesi aralanmadı.

34 yaşında olan Fehmi’nin kendisinden bir hafta önce hayatını kaybeden halasının mezarını sık sık ziyaret ettiği, olay günü de mezarlığa gitmeden önce halasının çocuklarını arayarak, mezarlığa gideceğini söylediği öğrenildi.

Kendisiyle yakından ilgilenen halası Yasemin ile arasında sevgi bağı bulunan Fehmi’nin bu ölüm olayına çok üzüldüğü ve sık sık ağladığı da dile getirildi. Yürekleri burkan bu olay, Fehmi için yas tutanları bir kez daha üzüntüye boğmuştu..

Kayseri genelinde tanınan ve şehir esnafının sevilen siması Lüp, aradan geçen zamana rağmen unutulmadı. Esnafların sevdiği Lüp için bir sosyal medya sayfası açıldı. İnstagram üzerinden açılan hesapta, Fehmi Lüp’e ait fotoğraf ve videolar, yayımlanıyor. Çok sayıda beğeni ve başsağlığı mesajı alan karaejder.sl adlı hesap, duygulu paylaşımları ile dikkat çekiyor.

İnsanlar bir yandan da Fehmi cinayetinde bir gelişme olup olmadığını sorguluyor. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 9 Ekim’den bu yana Fehmi Lüp olayını aydınlatmaya çalışıyor. Lüp’ün öldürüldüğü yerde herhangi bir kameranın olmaması ve olayla ilgili görgü tanığının bulunmaması, cinayetin aydınlatılmasını zorlaştırıyor. Bu nedenle şuana kadar Fehmi cinayetinde sır perdesi aralanmış değil.