Fatih Erbakan Kayseri'de nereleri ziyaret edecek?

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan yarın Kayseri'ye geliyor. Erbakan ve genel başkan yardımcıları 'Anadolu Buluşmaları' programı kapsamında nereleri ziyaret edecek? Kimlerle buluşacak? Programın detayları neler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Fatih Erbakan Kayseri'de nereleri ziyaret edecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan yarın Kayseri'ye geliyor. Erbakan ve genel başkan yardımcıları 'Anadolu Buluşmaları' programı kapsamında Kayseri ve ilçelerini ziyaret edecek. Erbakan ve Genel Başkan Yardımcıları 'Anadolu Buluşmaları' programı kapsamında nereleri ziyaret edecek? Kimlerle buluşacak? Programın detayları neler?

Erbakan yarın saat 11.00'da başlayacağı programına Kayseri şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de yapacağı görüşmelerle devam edecek.

Fatih Erbakan Kayseri'de nereleri ziyaret edecek?

Erbakan nereleri ziyaret edecek?

Yeniden Refah Partisi'nin Anadolu Buluşmaları kapsamında ziyaret gerçekleştireceği ilçeler de netlik kazandı. Kayseri il merkezinin yanı sıra buluşmalar; Hacılar, Kocasinan, Melikgazi, Talas, Bünyan, Felahiye, Develi, İncesu, Özvatan, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde de sürecek.
Yeniden Refah partisi genel başkan yardımcılar Kayseri’de bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri de gerçekleştirecek.

Fatih Erbakan'ın olası program saat ve yerleri ise şöyle;

12.00 Ambar Mahallesinde Karşılama
12.30 Bürüngüz Cami Öğle Namazı
13.00 Cumhuriyet Meydanı Stant Ziyareti Ve Konuşması
14.30 Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Ziyaret Ve Basın Toplantısı
15.30 Esnaf Ziyaretleri
18.00 Organize Sanayi Yönetim Kurulu İle Toplantı