Farkındalığa 'davetiye'

Son zamanlarda, otizm farkındalığını artırmak ve otizmli çocuklara destek sağlamak amacıyla birçok proje hayata geçirildi. Evlilik hazırlığındaki çiftler de davetiyelerini farkındalık olacak şekilde hazırlıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Farkındalığa 'davetiye'

Son zamanlarda, otizm farkındalığını artırmak ve otizmli çocuklara destek sağlamak amacıyla birçok proje hayata geçirildi. Bazı davetiye ve nikah ürünü satıcıları, otizm farkındalığına katkıda bulunmak amacıyla özel tasarımlar ve kampanyalar düzenlendi.

Bu kapsamda Kayseri'de de farkındalık yaratacak hediyeler daha çok tercih edilmeye başlandı.

Kimisi yakınlarına yeşeren kalem hediye etti, kimisi ise Tema Vakfı gibi vakıflara fidan bağışı yaptı.

Otizmli çocuklara destek olmak için de özel günler sıkça tercih ediliyor. Özel günler kutlanırken, otizmli çocukların da eğitim ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını destekleniyor.

Bu kapsamda Tohum Otizm Vakfı, evlenecek çiftlere davetiye ve nikah ürünleriyle otizmli çocuklara destek olun çağrısında bulundu.

Düğün sezonu açıldı: Farkındalık zamanı

Tohum Otizm Vakfı, yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan gelişimsel bir farklılık olan ve toplumda görülme sıklığı gittikçe artan Otizm Spektrum Bozukluğuna sahip çocukları erken tanı ve eğitim ile topluma kazandırmak, otizmli çocuklar ve ailelerinin eğitim ve sağlık hizmetlerinden eşit şartlarda yararlanabilmelerini sağlamak amacıyla görev yapıyor.

Tohum Dükkan'da nikah ve özel davetler için tasarlanan davetiye, masa kartı, magnet, açacak ve menü kartının bulunduğu Mutlu Gün koleksiyonu otizmli çocukların eğitimine destek olmak isteyenler için alternatif sağlıyor.