Eski Sağlık Müdür Yardımcısı görevden alındı

Bir dönem Kayseri'de İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer sosyal medyada yaptığı, 'Medeni kanunla mücadele ediyoruz' sözleri sonrasında GATA Başhekim Yardımcılığı görevinden alındı.

Eski Sağlık Müdür Yardımcısı görevden alındı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski adıyla GATA’da başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer'in medeni kanun hakkındaki sözleri sosyal medyada tepkilere yol açtı. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından hakkında inceleme başlatılan Edizer, sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

“BİR BAŞKASINI SEVİYORSANIZ, ONU DA ALIN''

Ali Edizer sosyal medyadaki videosunda, “Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı? Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ali Edizer Kayseri’deki İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevi sonrasında eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın özel kalem müdürü oldu. Tekden Hastanesi Başhekimliği de yapan Edizer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski adıyla GATA’da başhekim yardımcısı olarak görev yapıyordu.