ERÜ Tıp Fakültesi'nde yeni ünite açıldı!

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Mustafa Adnan Özderici Anestesi Sonrası Yoğun Bakım Ünitesi hizmete açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

ERÜ Tıp Fakültesi'nde yeni ünite açıldı!

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’nde yaptırılan Dr. Mustafa Adnan Özderici Anestesi Sonrası Yoğun Bakım Ünitesi hizmete açıldı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne Hayırsever İşadamı Ali Rıza Özderici ve ailesi tarafından yaptırılan Dr. Mustafa Adnan Özderici Anestesi Sonrası Yoğun Bakım Ünitesi’nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Hayırsever işadamı Ali Rıza Özderici, öğretim üyeleri ve hastane personeli katıldı.

ERÜ Tıp Fakültesi'nde yeni ünite açıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin hayırseverler kenti olduğunu ifade ederek, “Ülkemizin en kapsamlı, 8 yataklı yoğun bakım ünitesini hayata geçiren, böylesine güzel bir eseri şehrimizin ve ülkemizin gururu Erciyes Üniversitesi Hastanemize kazandıran başta kıymetli büyüğümüz Ali Rıza Özderici olmak üzere Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu ve emeği geçenlere teşekkür eder, hastalarımıza şifalar dilerim.” Dedi.

ERÜ Tıp Fakültesi'nde yeni ünite açıldı!

Büyükkılıç, Tıp Fakültesi’nin büyük bir gelişim içinde olduğunu hatırlatarak, “Sayın hem hastanemiz hem de üniversitemizin gelişimi için hiç ön plana çıkmadan büyük bir gayret gösteriyor. Kendisine teşekkür ediyor, her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum” diye konuştu.

ERÜ Tıp Fakültesi'nde yeni ünite açıldı!

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kemaloğlu ise Üniversitenin her köşesinde bir hayırseverin eseri olduğunu dile getirdi.

"Kayseri bu bakımdan tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışa sahip. Fakültemizin ihtiyaçlara cevap verebilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Daha iyi hizmet verebilmek için gayret ediyoruz” dedi.

ERÜ Tıp Fakültesi'nde yeni ünite açıldı!

Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever İşadamı Ali Rıza Özderici’ye plaket takdim edildi.