ERÜ'den öğrencileri çok üzecek karar! İşte nedeni!

Her yıl Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen Bahar Şenliği'ni herkes merakla tarih beklerken, bu yıl yapılmayacağı iddia edildi. İşte Nedeni? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

ERÜ'den öğrencileri çok üzecek karar! İşte nedeni!

Şimdiye kadar 21 kez düzenlenen, en son 2022 yılında gerçekleştirilen Öğrenci Bahar Şenliği'nin, bu sene yapılmayacağı iddia edildi.Her yıl heyecanla beklenen Erciyes Üniversitesi tarafından  (ERÜ) düzenlenen Bahar Şenliği bu yıl yapılmayacak mı? 
2022’de coşkuyla gerçekleştirilen, 2023 yılında ise Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerden dolayı düzenlenmeyen Bahar Şenliği bu sene de tasarruf tedbirlerine takıldı.

Resmi gazetede  Cumhurbaşkanlığı kamuda  tasarruf tedbirleri genelgesi yayımlanmıştı. Bir çok kamuda tasarruf için tedbirler alınırken üniversite şenlikleri de bundan nasibini aldı. Başka üniversitelerde yapılıp yapılmayacağı ise merek konusu oldu. Kamularda tasarruf tedbiri kapsamında ERÜ’de Bahar Şenliği’nin düzenlenmeyeceği öğrencilerin Whatsapp gruplarında paylaşıldı.
Whatsapp’tan öğrenci temsilcileri, ‘Tasarruf tedbirleri kapsamında bahar şenlikleri etkinlikleri yapılmayacaktır’ yazılı duyuruyu üniversite öğrencileriyle paylaştı.