ERÜ'de özel yetenek sınavı heyecanı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ)  Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Unur'dan engelli adayların katılacağı özel yetenek sınavı ile ilgili bilgi aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde... 

ERÜ'de özel yetenek sınavı heyecanı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, geleceğin sporcularını yetiştirmeye yönelik önemli bir adım olan özel yetenek sınavını 05-07 Ağustos tarihleri arasında Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu'nda gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Unur'dan engelli adayların katılacağı özel yetenek sınavı ile ilgili bilgi aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de.. 

Geleceğin sporcularını belirlemek ve yetenekli adayları Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde ağırlamak amacıyla düzenlenen özel yetenek sınavı, Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. 

ERÜ'de özel yetenek sınavı heyecanı!

Özel yetenek sınavı hakkında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Unur'dan bilgi alan Rektör Altun, "por Bilimleri Fakültemizin 05-07 Ağustos tarihleri arasında Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu'nda gerçekleştirilen özel yetenek sınavı hakkında Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan Unur'dan bilgi aldık. Sınava katılan adaylarımıza başarılar dilerim." dedi.

Geleceğin spor bilimcilerini, antrenörlerini ve spor yöneticilerini yetiştirmeyi hedefleyen fakülte, öğrencilere geniş bir yelpazede eğitim imkanları sunuyor.

ERÜ'de özel yetenek sınavı heyecanı!

Sporun çeşitli alanlarında potansiyel yetenekleri keşfetmeyi ve onları profesyonel bir kariyere hazırlamayı hedefleyen Spor Bilimleri Fakültesi, sınav sonuçlarının ardından başarılı adayları bünyesine kazandırmak için sabırsızlıkla bekliyor.