Ertekin, Özhaseki'ye jest yaptı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayseri İş Dünyası buluşmasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye özel bir jestte bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Ertekin, Özhaseki'ye jest yaptı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayseri İş Dünyası buluşmasında özel bir an yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı etkinlikte Ertekin, bakanı Kayserispor formasıyla buluşturdu.

Programın sonunda konuşan Ertekin, "Hemşehrimiz sayın Mehmet Özhaseki'nin Kayseri iş dünyası buluşmasına katıldım. Bu önemli etkinlikte Kayserispor başkanımız Ali Çamlı bey ile birlikte, İstikbal Mobilya sponsorluğundaki Kayserispor için bakanımıza takdim ettik" şeklinde konuştu.

Ertekin, aynı zamanda sporun toplumunu birleştirici güce vurgu yaptı.

Bakan Özhaseki ise, Kayserispor formasınından dolayi memnuniyetini dile getirerek, sporun öneminin altını çizdi ve Kayserispor'a desteklerinin süreceğini ifade etti.

Bu etkinlik, Kayseri iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmeye, işbirliğine ve dayanışmanın geneline katkı sağladı.