Ertekin: Her şeyden bir şey öğreniyoruz

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'un Beşiktaş ile oynadığı maçı takip etti. Ertekin'e göre yeni transferler nasıl? Kayserispor kümede kalır mı? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ertekin: Her şeyden bir şey öğreniyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor’un yeni transferlerini beğendi mi? Sarı-Kırmızılı takımın Beşiktaş ile oynadığı maçı stada gelerek takip eden Ertekin, hem Kayserispor hem de Beşiktaş'ı ayrı ayrı yorumladı. Kayserispor'un mütevazı bütçelerle yaptığı transferlerin doğru olduğunu söyleyen Ertekin, iyi bir kadro oluşturulduğunu söyledi.

Ertekin, ‘Ara transfer dönemi bittiğinde, yeni takımı herkes büyük bir merakla bekliyorlar. Ben hem Kayserispor’u hem de Beşiktaş’ı o gözle izlemeye çalıştım. Bizim adımıza sevindirici olan şu; hem bir önceki transfer döneminde hem de şu anki transfer döneminde aldığımız futbolcuların tamamı ilk 11’deydi ve gerçekten çok iyi oynadılar’ dedi. 
Ertekin, Kayserispor’un mütevazi bütçelerle iyi transferler yaptığını belirterek, ‘Beşiktaş için baktığımda, 100 yıllık bir kulüp tarihindeki en pahalı iki transfer bu maçta oynadı, bir tanesini çok beğendim, ama diğerini hazır görmedim. Biz daha mütevazi bütçelerle, daha doğru transferler yapmışız’ ifadelerini kullandı.

Ertekin, ‘Takımın içine giren, hızlı şekilde adapte olan bir Kayserispor izledik. Keşke 5-6 hafta önce bu takım oluşturabilseydi, ama her şeyden bir şey öğreniyoruz. Bu takımda stres yaşıyorduk, iki üç hafta öncesine kadar, bence sezon sonuna kadar stres yaşamadan, düşme kaygısı yaşamadan, sahada olacak bir takım kurduk. Ben Başkanı, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum’ diye konuşmasını sonlandırdı.